Avstralija super poceni: povratne letalske karte iz Münchna že za 538€!

by

18.10.2019: Super cene so še vedno na voljo!

27.9.2019: Super poceni v Avstralijo iz Münchna! V več različnih terminih od marca do maja 2020 lahko v Melbourne s prevoznikom Air China odpotujete že za samo 538€! Po nekaj višjih (a še vseeno super) cenah lahko odpotujete tudi v Sydney (611€) ali pa na Novo Zelandijo (628€). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Na poti je v vsako smer po en daljši postanek v Pekingu. Tam lahko postanek izkoristite za skok v mesto, saj lahko za obisk kitajske v takem primeru pridobite tranzitno vizo (na letališču).

Primera:

München – Melbourne 538€

München – Melbourne 538€ (1.maj)

München – Sydney 611€

München – Sydney 781€ (Etihad Airways z enim kratkim postankom)

München – Auckland 628€

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

25.5.2018: Super ugodno v Avstralijo iz Münchna! Povratne karte v Melbourne, Sydney ali Brisbane so na voljo že za samo 546€! Po taki ceni lahko najdete posamezne termine od septembra do novembra 2018 (morda pa tudi pozneje)! Cene so na razpolago do razprodaje prostih mest.

Primeri*:

München – Melbourne 545€  

München – Sydney 639€

München – Brisbane 561€  

*Na poti je običajno po en daljši postanek na Kitajskem, kar je odlična priložnost za hiter ogled mest. Za vstop na Kitajsko v tem primeru ne potrebujete vize (več TUKAJ). V primeru potovanja z Air China aliChina Southern vam v določenih mestih pripada tudi hotel (več o tem TUKAJ (Air China) in TUKAJ (China Southern).

9.4.2018: Nore cene so še vedno na voljo! Cenejših rednih letov do Oceanije skoraj ni možno najti, zato z nakupom ne odlašajte!

9.2.2018: Še ceneje na Novo Zelandijo in v Avstralijo iz Münchna! Povratne karte v Auckland lahko kupite že za 526€, Avstralijo (Melbourne, Sydney ali Brisbane) pa že za samo 501€! Po taki ceni so na voljo posamezni termini maja in junija 2018!

Primeri*:

Nova Zelandija:

München – Auckland 534€  vse možne termine po najnižji ceni najdete >>>TUKAJ<<<

Avstralija:

München – Melbourne 511€  vse možne termine po najnižji ceni najdete >>>TUKAJ<<<

München – Sydney 524€  vse možne termine po najnižji ceni najdete >>>TUKAJ<<<

München – Brisbane 511€  vse možne termine po najnižji ceni najdete >>>TUKAJ<<<

21.11.2017: Še vedno so na voljo odlične cene za Avstralijo in Novo Zelandijo iz Münchna! Povratne vozovnice v Avstralijo (Sydney, Melbourne ali Brisbane) in na Novo Zelandijo so na voljo že od 560€ naprej! Cene veljajo do razprodaje prostih mest.

25.10.2017: Še vedno so na voljo odlične cene za lete v Avstralijo in na Novo Zelandijo iz Münchna! Povratne karte v Avstralijo so lahko vaše že za 551€ (najcenejših kart po 517€ žal ni več), na povratne karte na Novo Zelandijo pa lahko kupite že za samo 660€! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

18.10.2017: Še ceneje v Avstralijo/na Novo Zelandijo iz Münchna! V Avstralijo lahko s prevoznikom Air China ali China Southern poletite že za samo 517€ (Melbourne) oz. za 529€ (Brisbane) in 562€ (Sydney), na Novo Zelandijo pa že za samo 634€!

25.8.2017: Ponovno so na voljo ugodne karte v Avstralijo in na Novo Zelandijo s prevoznikom Air China! Povratne vozovnice v Melbourne so na voljo za samo 586€, Sydney za 595€, na Novo Zelandijo pa lahko odpotujete za 789€. Najugodnejše vozovnice najdete predvsem za first minute nakupe, posamezni pa so na voljo tudi že pred pomladjo 2018 (predvsem januarja). Možni so tudi novoletni termini (vendar le od 29.12. naprej, zato je veliko možnosti, da boste novo leto preživeli na letalu). Akcija traja do 10.10.2017 oziroma do razprodaje prostih mest.

12.4.2017: Prevoznik Air China iz Münchna ponuja ugodne lete v Avstralijo! Povratne vozovnice v mesto Sydney so v različnih terminih od konca oktobra do decembra 2017 lahko vaše že za 695€! 

muc-syd-693

Edit: Cena na žalost ni več na voljo.

29.1.2017: S prevoznikom Air China poceni iz Münchna na Novo Zelandijo! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 678€! Zaenkrat smo take cene našli za lete v maju in juniju 2017, povsem možno pa je, da so cene na voljo tudi v kakšnem drugem obdobju leta. Na spodnji povezavi iskalnik sprva ne pokaže najnižje cene. Med rezultati poiščite tiste lete, ki jih opravi prevoznik Air China, izberite “Select”, nato pa iz seznama agencij in ponudnikov kart izberite kar stran prevoznika Air China. Na strani bo potem prikazana nižja cena (če bo ta za vaš termin seveda na voljo). Možno je, da gre za error fare, zato z nakupom ne odlašajte.

Primer:

München – Auckland 678€

Na poti so daljši postanki v Pekingu, ki jih lahko izkoristite za ogled mesta.

muc-akl-678

Poteklo:

Ugodno iz Münchna na Novo Zelandijo! Povratne vozovnice s prevoznikom Air China so na voljo že za samo 827€! Po taki ceni lahko do Nove Zelandije poletite v prvih mesecih leta 2017, po podobnih cenah (pod 900€) pa lahko do te oddaljene in osamele države odletite čez celo leto (prevoznik China Southern). Nakup kart po teh cenah je mogoč do razprodaje prostih sedežev. V vsako smer je običajno daljši postanek v enem od kitajskih mest (Peking, Šanghaj ali Guangzhou), ki ga lahko izkoristite za oglede.

Primer:

München – Auckland 827€ (februar 2017)

München – Auckland 872€ (november 2016)

muc-akl-827