Azijski trip: Singapur+Malezija+Indonezija (Bali+Flores) z odhodom iz Ljubljane že za 627€ (kombinacija vozovnic)!

by

4.1.2017: Cena je danes malce višja, saj se je iztekla akcija, v kateri smo lahko v Singapur poleteli za 430€.

3.1.2017: Super azijski trip je še vedno na voljo! Kombinacija vozovnic za obisk vseh spodnjih destinacij je lahko vaša že za samo 627€!

13.12.2016: Azijski trip! Odpotujte iz Ljubljane Singapur, Malezijo in Indonezijo po nizkih cenah! Najprej poletite v Singapur (daljši postanki na poti omogočajo oglede Beograda in Abu Dhabija). Nato poletite v še eno megaprestolnico, Kuala Lumpur, po poljubno dolgem ogledu mesta in okolice (spodnji datumi so samo primeri, ki jih lahko spreminjate), pa poletite na čudoviti Bali. Da pa bo potovanje po Indoneziji še bolj zanimivo, lahko poletite tudi naprej na otok Flores, kjer se v širši okolici (okoliški otoki, npr. Komodo) živijo največji kuščarji, komodoški varani. Od tam poletite nazaj preko Balija v Singapur, nato pa nazaj proti Ljubljani. Kombinacija vozovnic stane samo 622€!

Primer:

Ljubljana – Singapur 430 448€ 20.2. – 13.3.

Singapur – Kuala Lumpur 33€ 23.2.

Kuala Lumpur – Bali 38€ 25.2.

Bali – Flores 79€ (povratna) 2. – 9.3.

Bali – Singapur 47€ 11.3.

Glede na zelo pestro ponudbo nizkocenovnih letov po Aziji, je možno v potovanje nakombinirati še ogromno drugih zanimivih destinacij po nizkih cenah (npr. tudi osrednjo Azijo, Avstralijo, Tihomorske otoke…). Cene se ob razprodaji najcenejših sedežev v zgornjih terminih lahko dvignejo.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

Po Indoneziji se je nekaj časa nazaj potepal tudi član ekipe Po Svetu. Potopis je na voljo tukaj:

Java: nora, a čudovita – potopis Indonezija 1. del

Bali in okoliški otočki: Morske “pošasti” – potopis Indonezija, 2.del