Backpack tura: Norveška+Tajska+Filipini+Guam+Malezija=680€ (kombinacija letalskih kart)

by

Azijaska avantura! Pripravili smo kombinacijo kart za enomesečno potovanje po Aziji in Mikroneziji! Odletite z Bergama v Oslo, po ogledu norveške prestolnice pa poletite proti Bangkoku, zatem na Filipine, od tam pa skočite še na odmaknjen mikronezijski otoček Guam. Sledi povratek na Filipine in let v malezijsko prestolnico Kuala Lumpur, od koder se potem vrnete nazaj v Milano. Kombinacija kart stane norih 680€!!

Bergamo – Oslo 23€ 20.3.

Oslo – Bangkok 110€ 26.3.

Bangkok – Manila 78€ 3.4.

Manila – Guam – Manila 127€ 10. – 17.4.

Manila – Kuala Lumpur 68€ 19.4.

Kuala Lumpur – Milano 274€ 23.4.

Ker gre v večini primerov za nizkocenovne prevoznike, v ceno ni všteta check-in prtljaga. Manj zahtevnim je za tako potovanje dovolj tudi že samo ročna prtljaga (sploh ker so razen Osla vse destinacije tropske). Če imate čas, si lahko podobne kombinacije sestavite sami, če pa potrebujete pomoč, pa nas kontaktirajte.

Trenutno, predvsem v tropih, razsaja virus Zika, ki se prenaša s piki komarjev. Virus je predvsem nevaren za nosečnice, zato strokovnjaki priporočajo, da se izogibate krajem, kjer ta virus razsaja. Več informacij TUKAJ.

Do Milana (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bgy-osl-23osl-bkk-110bkk-mnl-78mnl-gum-127mnl-kul-68kul-mil-274