Poteklo: Samo še danes s Cathay Pacific iz Milana: Cebu 458€, Bali že za 474€ (povratna z enim prestopom)!

by

15.12.2016: Našli smo še ugodne lete v filipinsko mesto Cebu! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 458€, povezava pa je super hitra (hitreje se trenutno z okoliških letališč v Cebu ne da priti) – na poti je samo en kratek postanek v Hong Kongu. Možno je leteti tudi v Manilo (ampak za tja so trenutno na voljo številni drugi ugodnejši leti). Akcija na žalost velja samo še danes, 15.12. (tako kot za Bali)!

Milano – Cebu 458€

Milano – Manila / Cebu – Milano 479€

Milano – Manila 478€

Po okolici mesta Cebu smo nedolgo nazaj potovali tudi člani ekipe Po Svetu. Več TUKAJ in TUKAJ.

14.12.2016: Ugodni in udobni leti iz Milana na Bali z odličnim prevoznikom Cathay Pacific! Povratne vozovnice so na voljo že za 474€, po taki ceni pa lahko odpotujete v različnih terminih do konca junija 2017, od septembra naprej pa lahko odpotujete po le malce višji ceni. Akcija traja do jutri, 15.12.2016! Povezava je dobra tudi zaradi tega, ker je na poti le po en postanek v Hong Kongu (običajno je sicer ta postanek dolg dobre tri ure).

Primer:

Milano – Bali 474€ (maj 2017)

Milano – Bali 495€ (september 2017)

Še vedno pa je na voljo tudi ugodna cena za lete na Bali iz Benetk (v TEM PRISPEVKU) za 400€, vendar je povezava precej bolj neugodna (dva dolga prestopa v vsako smer).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

mxp-dps-474