Karibi: Barbados že za 445€ iz Benetk!

by

Let + 7 nočitev samo 613€!

Barbados je otoška država na meji med Karibskim morjem in Atlantskim oceanom. Ta država v Malih Antilih leži vzhodno od otoka Saint Vincent in vzhodno do jugovzhodno od otoka Saint Lucia, ki spadata v glavno verigo maloantilskih otokov. Država je dolga 34 km, široka 23 km in pokriva površino 432 km². Najcenejše povratne karte najdemo v decembru in januarju s prevoznikom KLM (le enim prestopom v eno smer in dvema v drugo). Ob odhodu dveh oseb bi za povratno karto + 7 nočitev z možnostjo brezplačne odpovedi odšteli le 613€ na osebo. Če bi spali v apartmaju s pogledom na ocean (4 zvezdice), bi nas to prišlo 272€ (na osebo ob odhodu dveh oseb), skupaj s povratno karto pa le 717€.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

 

Turisti z zaključenim cepljenjem morajo pokazati negativni PCR test (maksimalno 72 ur star), ob stopu na letališče pa opraviti hitri test. Za turiste, ki nimajo zaključenega cepljenja je potrebna 7-dnevna karantena. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ. Celotne vstopne pogoje ter potrebne obrazce / zavarovanja najdete tudi TUKAJ (zaključeno cepljenje) oziroma TUKAJ (brez cepljenja). Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Primeri povratnih letov*:

Benetke – Bridgetown (1.12.2021 – 11.12.2021) – 445€

Benetke – Bridgetown (3.12.2021 – 11.12.2021) – 445€

Benetke – Bridgetown (15.1.2022 – 29.1.2022) – 445€

Benetke – Bridgetown (19.1.2022 – 30.1.2022) – 552€

Benetke – Bridgetown (12.2.2022 – 21.2.2022) – 501€

*cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (4.12.2021 – 11.12.2021)**:

Cynson Villa Holiday Accomodations – 168€ (335€ za dve osebi)

Primer nastanitve s 4* in možnostjo brezplačne odpovedi (4.12.2021 – 11.12.2021)**:

Ocean View Apartments**** – 272€ (544€ za dve osebi)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za zgoraj zapisani termin najdete TUKAJ (kraj, št. oseb in datum lahko spreminjate v iskalniku).

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe, v kolikor želite najnižjo ceno pa so na voljo tuje spletne agencije (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

7.5.2018: Karibi: sanjski Barbados iz Benetk že za 452€ povratne!

7.5.2018: Sanjski Barbados iz Benetk s prevoznikoma Air Canada/Lufthansa! Povratne vozovnice so v različnih terminih pred in po glavni poletni sezoni 2018 na voljo že za 452€ (tudi last minute)! V spodnjem primeru so na poti sicer daljši postanki, vendar je običajno možno najti tudi lete s krajšimi postanki (tudi samo po en na smer). Akcija traja do razprodaje prostih mest

Primer:

Benetke – Barbados 452€


14.7.2017: Še vedno lahko ugodno poletite na Barbados iz Benetk! Na voljo so jesenski in zimski leti 2017/2018. Običajno je vsaj v eno smer daljši postanek v Torontu, ki ga lahko izkoristite za ogled mesta (največkrat je potrebna tudi nočitev).

18.5.2017: Sanjski Barbados iz Benetk s prevozniki Air Canada/Lufthansa… Povratne vozovnice so v posameznih jesenskih terminih (od septembra dalje) na voljo že za 480€! Akcija traja do razprodaje prostih mest

Primer:

Benetke – Barbados 469€

Benetke – Barbados 474€ (krompirjeve počitnice)

vce-bgi-480