Bolivija za samo 631€ z Dunaja!

by

Doživite Južno Ameriko!

Če ste ljubitelji visoke nadmorske višine, potem je Bolivija za vas pravi raj, saj tu najdete tako najvišje ležeče mesto na svetu (El Alto), kot tudi najvišje ležeče jezero na svetu (Titikaka). Pa tudi najvišji “slovenski” vrh!?! No, Triglav je najvišja gora v Sloveniji, pa je tudi najvišja “slovenska”? Ste vedeli, da imajo v Boliviji Slovenski vrh (Pico Eslovenia), ki je visok 5381 metrov? Več si preberite v povezavu spodaj v članku (gostujoči potopis). Pripravili smo vam še primera povratnih povezav v to čudovito državo (našli smo jih že od 631€ naprej z Dunaja) ter povezavo do ugodnih namestitev.

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. Celotni pogoji so na voljo TUKAJ (Covid.19 cepljeni) in TUKAJ (necepljeni).

Primera povratnih letov:*

Dunaj – Santa Cruz (10.5.2023 – 22.5.2023) – 631€

Dunaj – Santa Cruz (16.5.2023 – 23.5.2023) – 635€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za zgoraj omenjeni termin najdete TUKAJ. V iskalniku lahko spreminjate kraj, datum, število oseb, zajtrk … )

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Bolivija – Top 5 in prigode

Potovalne informacije:

VIZA ni/je potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (ugodni prevozi, na voljo koda 5€ ob prvi rezervaciji)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

9.11.2015: Bolivija iz Benetk za samo 648€

Po dolgem času ponovno ugodna ponuda do Bolivije: povratni let iz Benetk že za samo 648€ (trenutno najnižja cena iz Srednje Evrope in najnižja iz Benetk v zadnjih vsaj nekaj mesecih)!

Primer

Benetke – La Paz 648€

vceLAPaz648e

Doslej našli le nekaj terminov v juniju 2016, verjento pa jih je na voljo še več!

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Pogosto lahko najugodnejše termine najlažje najdete na spletni strani letalske družbe, potem pa te iste datume prepišite v vnosno okno agencije iz povezave zgoraj za še ugodnejšo ponudbo.

Slovenskim državljanom vizum za bivanje do 90 dni ni potreben

vir: http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/latinska_amerika_in_karibi/bolivija/

Do odhodnih letališč (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poteklo:

Benetke – Santa Cruz 696€

vcebolivija696e