Booking.com: pridobite 40$ popusta za nočitve nad 80$!

by

Akcija spletne agencije Booking.com! Za rezervacije nad 80$ vam agencija po opravljenih nočitvah na plačilno kartico vrne 40$! Akcija velja za nakupe na celotni strani agencije, za vse destinacije in vsa obdobja potovanja. V pogojih akcije pa žal ni zapisano, do kdaj akcija traja (zapisano je, da lahko Booking.com akcijo kadarkoli prekliče ali spremeni). Pogoje akcije najdete tukaj.

Rezervacija nočitev po znižanih cenah (oziroma za delno povračilo kupnine po opravljenih nočitvah) je na voljo samo preko te posebne povezave: Akcija Booking.com vračilo 40$

Ko odprete zgornjo povezavo, naj bi se vam na spodnjem delu ekrana odprlo to okence, kar pomeni, da bo vaš nakup zabeležen in naj bi po potovanju dobili povrnjen del kupnine:

booking-popust

Glede na to, da povrnjen denar dobite šele po potovanju, na žalost ne moremo 100% trditi, da vse deluje tako kot obljubljajo. Vendar če imate tako ali tako namen potovati in rezervirati prenočišča, potem ne morete izgubiti nič. V pogojih akcije je navedeno, da lahko posameznik akcijo koristi 3x letno (razen če je že prej koristil katero izmed drugih akcij, npr. pridobitev 15€ bonusa za rezervacijo preko prijateljeve povezave).