Božični prazniki na otoku Gran Canaria! Povratna vozovnica + 9 nočitev že za 195€/osebo!

by

Božični čas na Gran Canarii! Pripravili smo kombinacijo letalske vozovnice iz Milana in nastanitve za termin 18. – 27.12.2016! Z rezervacijo terminov v visoki sezoni ne odlašajte, saj bodo tako leti kot sobe hitro razprodane!

Primer 18. – 27.12.:

Letalske vozovnice: Milano – Gran Canaria 74€ 90€

Letalski prevoz opravi družba Ryanair, odhodno letališč je Malpensa, povratek pa je na letališče Bergamo.

mil-lpa-74

Nastanitev:

Villa Deportiva Galdar 210€

Celoten seznam prostih nastanitev za termin 18. – 27.12. je na voljo TUKAJ.

canaria-okt16

Preživite božične praznike na otoku Gran Canaria! Za povratno letalsko vozovnico in 9 nočitev boste v primeru potovanja dveh oseb v prazničnem terminu 18.- 27.12.2016 odšteli samo 179€/osebo 195€/osebo!

V primeru razprodanih mest se lahko cene na zgornjih povezavah dvignejo.

Za večjo fleksibilnost in lažje izlete po otoku priporočamo najem vozila. Po naših izkušnjah najugodnejše najeme najdete na strani agencije Billiger-Mietwagen.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve).