Poteklo: Mehika, Deviški otoki in Portoriko z Dunaja že od 370€ (povratne, tudi poleti 2017)!!

by

Edit: Cene na žalost niso več na voljo. 🙁

V najnovejši akciji prevoznika KLM lahko poleg Havajev (več TUKAJ) poceni obiščete tudi Portoriko in Mehiko (Cancun ali Mexico City)! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 370€, akcija pa traja do konca decembra oziroma do razprodaje prostih sedežev! Potovanja po taki in podobnih cenah so možna vse do konca poletja 2017 (več letov za Cancun, najcenejše poletne lete opravlja Swiss).

Dodatno: po tej ceni na voljo tudi sanjski karibski Ameriški deviški otoki!

Karto lahko kupite tudi direktno na uradni strani letalske družbe KLM za 389€ (pri tako nizki razliki v ceni je to po našem mnenju boljša izbira). Termini so na voljo do srede marca 2017.

Primeri:

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 25€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

 vie-sju-370