Poteklo: Direktni leti iz Milana v Singapur s Singapore Airlines za samo 425€ (tudi čez 1.maj)!!

by

Ugodni direktni leti z eno najboljših letalskih družb, Singapore Airlines, iz Milana v Singapur! Povratne vozovnice so lahko vaše že za samo 425€. Največ letov po taki ceni je na voljo v aprilu in maju, nekaj pa tudi v juniju 2016, akcija pa traja do 14.4.2016.

Primer:

Milano – Singapur 425€ (direktni let)

Milano – Singapur 425€ (prvomajske počitnice)

Singapur je tudi odlično izhodišče za nadaljevanje potovanja po Aziji ali Avstraliji. Najugodnejše vozovnice si lahko poiščete na spletni strani Skyscanner.

Ne morete potovati v zgornjem terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev  AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-sin-425