Divja Aljaska (Anchorage) z Dunaja za samo 457€ (povratna)!

by

Poceni letalska povezava z Dunaja na Aljasko! Povratne vozovnice lahko kupite za samo 457€, po tej ceni pa lahko na Aljasko odpotujete v aprilu in maju 2016. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev.

Primer:

Dunaj – Anhcorage 457€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-anc-457