Dubaj: povratni prevoz iz Ljubljane + 6 nočitev v hotelu že za samo 386€/osebo

by

Odpotujte v Dubaj! Spodnja ponudba je pripravljena za termin 13. – 19.3.2016. Odhod je iz Ljubljane (shuttle prevoz vštet v ceno) do Zagreba, od koder s prevoznikom FlyDubai odletite direktno v Dubaj. Našli smo tudi ugodno nastanitev v hotelu.

Za rezervacijo poleta obiščite spletno stran prevoznika FlyDubai. V iskalniku izberite omenjeni termin za let iz Ljubljane do Dubaja. V ceno je vključena check-in prtljaga do 20kg in ročna prtljaga do 7kg. Po ceni 279€/osebo ja voljo samo še ta termin (oziroma odhod je lahko tudi že 12.3.), zato ne odlašajte z nakupom. Nakup karte tukaj: FlyDubai

Nastanjeni ste lahko v hotelu Eureka Hotel 2*, ki se nahaja v okrožju Deira. 6 nočitev v tem hotelu stane samo 215€/2 osebi. Za rezervacijo hotela sledite tej povezavi: Eureka Hotel 2*. Če vam hotel ne ustreza, lahko celoten seznam nastanitev za omenjeni termin najdete TUKAJ.

Skupaj vas 6-dnevni dopust v Dubaju stane le 386€/osebo!

Do Milana (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Zahostle priporočamo spletno stran Hostelworld, lahko pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-dxb-279dubaj-hotel-jan16