Sejšeli iz Benetk samo 548€, s postankom v Johannesburgu pa 557€!!

by

14.1.2016: Še vedno ugodno iz Benetk na Sejšele, z možnim postankom v Johannesburgu. Cene od 548€ naprej so dosegljive preko spodnjih povezav.

8.1.2016: Dve destinaciji na en mah! Iz Benetk v Južnoafriško republiko (Johannesburg), nato pa še na poležavanje na sanjske plaže Sejšelov! Našli smo kombinacije v nekaj terminih od februarja do junija 2016. Nakup po taki ceni je možen do razprodaje prostih sedežev na posameznih letih.

Benetke – Johannesburg – Sejšeli – Benetke 557€ (februar/marec)

Benetke – Johannesburg – Sejšeli – Benetke 567€ (april)

Benetke – Sejšeli 548€

Najcenejše namestitve na Sejšelih najdete TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Iskanje letov z več destinacijami je zamudnejše, zato si pri iskanju terminov zase vzemite več časa.

Do Benetk vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-jnb-sez-560