EasyJet nagradna igra!!! Osvoji celoletno karto za 2 osebi!!!

by

Super akcija nizkocenovnega prevoznika easyJet! Samo z vpisom vašega e-maila boste sodelovali v žrebu za res super nagrade. Lahko boste osvojili 12 povratnih letalskih kart za dve osebi za destinacijo po vaši izbiri (do cene 100 funtov). V tem primeru boste dobili tudi letno naročnino v njihov klub in svojega agenta, ki vam bo rezerviral letalske karte.

Žrebanje bo potekalo 3. julija, do takrat (oziroma do 1.7.) pa se lahko s svojim e-mailom vpišeš enkrat na dan. Vse naslove bodo dali v isti boben in v začetku julija izžrebali deset srečnih nagrajencev! Če svoj e-naslov vpišeš vsak dan, boš imel torej več možnosti, kot če ga vpišeš samo enkrat! Nagradna igra poteka na njihovi spletni strani (vpišeš se s klikom na gumb ENTER HERE), kjer si lahko prebereš vse pogoje sodelovanja ter opis nagrade. Opozorilo: v nagradni igri lahko sodelujejo samo starejši od 18 let!

21.4.2020: Letalske družbe so bodo letos borile za vsakega potnika in ponudile nekatere zanimive popuste. Nizkocenovnik Easyjet tako omogoča nakup dodatne prtljage za samo 99 centov, športni navdušenci pa lahko s seboj na letalo vzamete kolo, kanu, torbo za golf, smuči ter ostalo opremo, prav tako za slab evro.

Posebna ponudba velja za že obstoječe lete ter za lete, ki jih bomo rezervirali do 28. aprila (prejšnji datum je bil do 17. aprila). Zaradi situacije z virusom se vsaj zaenkrat lete v prihodnosti lahko brezplačno prestavi na poznejši termin.

Kot smo že poročali je Easyjet ponudil v prodajo lete za termine od 15.10.2020 do konca marca 2021, tudi z odhodom iz Ljubljane in bližnjih Benetk! Z Brnika boste lahko v London odpotovali že za slabih 70€, tudi za novo leto in jesenske ter zimske počitnice. Še za nekaj evrov ceneje si boste oddih lahko privoščili, če boste iz Benetk leteli v Egipt (Hurgada, Marsa Allam ali Sharm El Sheikh), Jordanijo (Aqaba) ali Maroko (Marrakesh), vključno s počitniškimi termini! Vse cene in termine pa najbolje vidite na spletni strani letalske družbe Easyjet.

Ponudba je še posebej zanimiva za vse tiste, ki bi morali leteti v letošnji pomladi, saj lahko svoj termin brezplačno prestavite na termin v naslednji jeseni/zimi, ko vsi upamo, da se bo trenutna situacija s corona virusom le umirila. Sprememba datuma je brezplačna, doplača se le eventualna razlika v ceni, isto velja tudi za nove nakupe.

Primer za let: Benetke – Hurgada (Egipt) od 28.11.2020 – 5.12.2020 – 62€

Ljubljana – London 70€

Benetke – Sharm El Sheikh 68€

Benetke – Mars Alam 71€

Benetke – Aqaba 61€

Benetke – Marakeš 62€

Predlagamo, da si letalske karte kupite direktno na spletni strani letalske družbe Easyjet (izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)!

OPOZORILO! Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če boste želeli pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Nakupa letalskih kart vam v letošnjem poletju trenutno še ne priporočamo. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje  ponudile vaucher ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Jordanija