Eksotične destinacije iz Londona: Papua Nova Gvineja 717€, Tonga 787€, Salomonovi otoki/Fiji 810€,… (povratne)!

by

Eksotične destinacije v Tihem oceanu z odhodom iz Londona! Večina spodnjih otokov in državic je težje dostopnih in so zelo odročne, zato so cene nekoliko višje. Povratne vozovnice v Papuo Novo Gvinejo so lahko vaše že za samo 717€, na majhne in odročne otočke pa lahko poletite za okoli 800€. Na voljo so jesenski in zimski termini 2016/2017, karte pa so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primeri:

London – Port Moresby 717€

London – Tonga 787€

London – Salomonovi otoki 807€

London – Fiji 814€

London – Vanuatu 831€

London – Samoa 840€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 25€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lhr-pom-717