Emirates z Dunaja: Bangkok, Kuala Lumpur in Colombo že za samo 418€ (povratne)!

by

Po daljšem času so ponovno na voljo ugodnejše vozovnice najboljšega letalskega prevoznika leta 2016 Emirates! Z Dunaja lahko na štiri azijske destinacije poletite že za samo 418€! Akcija velja za potovanja od 23.8. do konca septembra 2016, traja pa do 4.8.2016.

Primeri destinacij in cen:

Dunaj – Bangkok 417€

Dunaj – Kuala Lumpur 418€

Dunaj – Colombo 419€

Dunaj – Hong Kong 438€

Na poti je običajno samo po en krajši postanek v Dubaju, skoraj vedno pa vsaj en let opravite z največjim potniškim letalom A380. Letalske karte lahko po ceni 444€ (vse destinacije ista cena) kupite tudi na spletni strani prevoznika: Emirates

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-bkk-417