Preklic kart: Povratna vozovnica iz Münchna na Kubo za samo 248€!!

by

13.6.2016: Karte iz te ponudbe so na žalost preklicane!!!

Prevoze naj bi opravljala nova družba Meridian Air, ki pa za svoje lete v sodelovanju s Hi Fly še ni pridobila dovoljenja za izvajanje letov na Kubo.

Vsi, ki ste karte že kupili/rezervirali, vaši leti pa so preklicani, boste na svoj e-mail naslov dobili obvestilo o tem, kako do povračila denarja. Do nadaljnega priporočamo, da se nakupu kart pri tem ponudniku izognete.

Ni več na voljo:

16.5.2016: Še vedno lahko kupite povratno vozovnico iz Münchna na Kubo po nori ceni 248€! Cena velja za termin 24.6. – 30.6.

Za nakup obiščite spletno stran Meridian Air.

Po rezervaciji vozovnice imate na voljo 72 ur za plačilo kart, potem pa na svoj e-mail dobite e-ticket. Po do zdaj zbranih informacijah ne gre za prevaro in bodo leti dejansko opravljeni.

muc-hav-248

5.5.2016: Enosmerni let na Kubo za 30€ 99 129€, povratni pa za 258€?? Prav ste slišali, z družbo Meridian Air lahko od 24.6 – 30.6.2016 v Havano iz Münchna odletite za samo 30€ 99 129/258€! Po tej ceni je samo ta termin (več pa jih je po še vedno ugodnih 229€v eno smer), do razprodaje prostih mest. V ceno je všteta 20kg check-in prtljaga!

Za nakup obiščite spletno stran Meridian AirStran deluje zelo počasi!

Povratek v Evropo je možen tudi npr. s prevoznikom Eurowings: Varadero – Köln 142€ (1.7.)

MunchenKuba258e

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com.  Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

Poteklo  – enosmerna za samo 30€ na žalost ni več na voljo 🙁

muc-hav-30