Enotedenski oddih na Siciliji: povratna letalska karta + 7 nočitev že za samo 108€/osebo!

by

Last minute sproščanje na Siciliji: povratna vozovnica iz Trsta stane samo 20€, namestitve za spodnji primer termina 19. – 26.2.2016 pa lahko kupite že za 175€/2 osebi. Najcenejše vozovnice so sicer na voljo tudi v nekaj drugih februarskih terminih. Potovanja v kasnejših mesecih (do aprila) so le malce dražja (povratna karta 40€).

Primer:

Letalski prevoz: Trst – Trapani 20€

Prevoznik je Ryanair, v ceno pa sta vključena dva kosa ročne prtljage (en kos standardnih dimenzij in manjša torbica). Do letališča v Trevisu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti.

Ugodne namestitve lahko poiščete na tej strani: Trapani od 175€ naprej. Na povezavi najdete nastanitve že za 175€ za celoten dopust za dve osebi.

Skupaj letalski prevoz in apartma za sedem nočitev staneta že samo 108€/osebo!

Za lažje raziskovanje Sicilije priporočamo, da najamete avtomobil. Po naših izkušnjah je najugodnejša agencija Billiger-Mietwagen

Do Trsta (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).

trapani-feb-16 trs-trap-20