Poteklo: Error Fare: First class povratni leti iz Münchna v Kuala Lumpur za samo 1114€!!

by

Edit 2: Poteklo.

Edit: Na spodnji povezavi še vedno lahko najdete ugodno ceno, za iskanje drugih terminov pa je potrebno spreminjanje datumov leta direktno v povezavi (deeplinku) na vrhu vašega brskalnika.

Nori error fare za tiste, ki želite potovati v stilu z družbo British Airways! Povratni leti v prvem razredu (First Class) iz Münchna v Kuala Lumpur stanejo samo 1114€! Običajna najnižja za tak let je okoli 5000€ (največkrat pa cene celo presegajo 10000€). Če si želite vsaj enkrat na letalu privoščiti najboljše, kar se da, potem je to idealna priložnost! Na voljo so leti vse od septembra 2015 do junija 2016! Nakup kart opravite čimprej, saj gre za error fare!

Primer:

München – Kuala Lumpur 1114€ (First Class)

Do Münchna (in nazaj) vas pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-kul-1114