Error fare? iz Munchna v Mehiko (Cancun) že za 246€! (Edit: DELNO POTEKLO! – nova cena 305€)

by
Opozorilo vsem bralcem in popotnikom: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Več o trenutnih razmerah TUKAJ

V tem prispevku bomo objavljali “ERROR FARE”-e, ki so namenjene bralcem, ki so za poceni letalsko karto tudi malce več tvegati ( več o “error-fare” spodaj), za več informacij kliknite na kvadratek z akcijo spodaj. Cene so veljavne v trenutku objave, običajno so na voljo le nekaj ur, lahko pa tudi več dni ali mesecev – preverite!

Potekli error fare-i so objavljeni v naslednjem prispevku: http://www.posvetu.si/blog/akcije/error-fare-old/

Za vas smo našli leta za 2. različna datuma (kliknite na “continue” in preverite ali je cena še aktualna):

Munchen – Cancun (246€ ali 257€) (24.11.2020 – 2.12.2020) – EDIT: POTEKLO: nova cena 305€

Munchen – Cancun (246€ ali 257€) (1.12.2020 – 14.12.2020) – EDIT: POTEKLO: nova cena 305€

Primer za od 24.11.2020 – 2.12.2020:


Cancun

Te cene so na voljo le preko nekaterih agencij, ki se niso najbolj izkazale pri odzivnosti v trenutni krizi in ne vključujejo stroška plačila s kreditno kartico (se pokaže v zadnjem koraku). V našem agencijskem sistemu so cene na karto okoli 20€ višje (+10€ naša provizija, to je končna cena ob plačilu po nakazilu na slovenski TRR naše agencije), za nakup prosim pošljite povpraševanje TUKAJ.

Pohitite, pri teh cenah gre skoraj zagotovo za napako – t.i. “Error fare”, zato bodo te cene verjetno na voljo le nekaj ur!

Kaj je Error Fare? To je nenačrtovana nizka cena letalske karte, ki je lahko posledica različnih dejavnikov: napačnega obračuna taks (predvsem t.i. dodatka za gorivo), vnosa napačnega deviznega tečaja v sistem, napake turistične agencije, … Nekaj primerov dosedanjih “error fare” si lahko pogledate TUKAJ, na račun njih smo letos mi in veliko naših bralcev že obleteli svet za samo dobrih 400€, bili za enak denar v Avstraliji, za manj kot 200€ v Ameriki ali Aziji, …

Kako postopati v primeru “error fare”? Priporočamo, da vsaj v roku 24h po nakupu ne kličete letalske družbe in počakate z nadaljnjimi nakupi (prevoz do letališča, najem vozila, hoteli) vsaj do izdaje karte (kar se mora zgoditi v roku 24h od nakupa) oz. še bolje kakšen teden, da se zadeva umiri.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Benetke – Rio 185€ (november 2020)  (Sao Paulo le malo dražji, možna tudi kombinacija obeh letališč, iz Milana Rio tudi že od 169€ naprej)

POTEKLO! Benetke – Santiago de Chile 324€ (november 2020 in januar/februar 2021)

Edit: kart se žal ne da več kupiti, spletna stran prevoznika zdaj že javi napako.

Budimpešta – Šanghaj 189$/167€*

*Do cene dostopate tako, da na zgornji povezavi sledite nakupu direktno na strani prevoznika China Eastern! Pred tem na ostalih agencijah in na Skyscannerju cena ni vidna!

Ugodni leti so na voljo od oktobra 2018 do maja 2019!

ERROR FARE iz Dunaja: LINK

primer za San Francisco čez krompirjeve počitnice za 225€; v slovenskem jeziku na agenciji LETALSKE.SI >>TUKAJ<<

Primeri cen za različne destinacije:

ERROR FARE iz Münchna: LINK

naš načrt potovanja po zahodu ZDA:

Načrt potovanja po zahodu ZDA