Euro potovanje: London+Copenhagen+Stockholm+Pariz z odhodom iz Ljubljane že za samo 86€!!

by

Tudi Evropa skriva mnogo draguljev – obiščite več super mest na enem potovanju! Iz Ljubljane odletite v London, nato v Kopenhagen, v Stockholm, obiščite še Pariz, potem pa se vrnite nazaj v Benetke. Kombinacija letalskih kart z nizkocenovnimi prevozniki stane samo 86€! Spodnji primer je narejen za majski termin 14. – 26.5.2016. Možnih je sicer nešteto kombinacij z nizkocenovniki po celotni Evropi.

Primeri:

Ljubljana – London 20€

London – Copenhagen 17€

Copenhagen – Stockholm 10€

Stockholm – Pariz 19€

Pariz – Benetke 20€

Skupaj obisk štihirh evropskih prestolnic stane samo 86€!

Možnih je sicer precej več terminov po taki ceni. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah.

Tudi do Brnika in Benetk vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-ltn-20lond-cph-17

cph-sto-10sto-bva-19bva-tsf-20