Filipini (+ Dubaj) iz Münchna za samo 350€ (kombinacija povratnih kart)!!

by

12.7.2016: Kombinacija kart za poceni obisk Filipinov je še vedno na voljo!

4.7.2016: Si želite obiskati Filipine? Zdaj lahko ugodne vozovnice za to tropsko državo kupite za novembrske in decembrske termine, za kombinacijo povratnih vozovnic pa boste odšteli samo 348€! Gre za kombinacijo vozovnic iz aktualne akcije prevoznika Royal Jordanian (več TUKAJ) in nizkocenovnega prevoznika Cebu Pacific. Na voljo so kombinacije od začetka novembra do sredine decembra 2016. Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Primeri:

München – Dubaj 170€  12.-26.11.

Dubaj – Manila 178€  13.-24.11.

Pri rezervaciji vozovnic bodite pozorni, da imate v Dubaju dovolj časa za menjavo letala, saj gre za nepovezane lete in morate prevzeti check-in prtljago (če jo imate) in jo ponovno registrirati. Zgornji let Dubaj-Manila sicer check-in prtljage nima vštete v ceni (potrebno je doplačilo).

Po Filipinih smo se nedavno potepali tudi člani ekipe Po Svetu (prav tako smo tja potovali z družbo Cebu Pacific), več o naših dogodivščinah pa si lahko preberete TUKAJ in TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-dxb-170

dxb-mnl-178