Na Filipine iz Münchna že za 385€ (+dnevni ogled Pekinga)

by

29.10.2019: Iz Münchna s prevoznikom Air China ugodno na čudovite Filipine! Povratne letalske karte so na voljo za 385€, na poti pa je en daljši dnevni postanek v Pekinguki si ga lahko ogledate brez predhodne pridobitve vize (na letališču lahko pridobite tranzitno vizo). Po najnižjih cenah lahko na Filipine poletite v različnih terminih, tako last minute (npr. decembra) kot tudi v zimskih in pomladnih mesecih leta 2020 (spodaj primer za prvomajske počitnice). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest.

Primera:

München – Manila 385€ (prvomajski temrin)

München – Manila 385€ (decembrski termin)

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 10% popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

UPDATE: Na Filipine v vremensko idealnem obdobju tudi z ekspresnimi postanki po izjemni ceni 390€! Odhodno letališče je Dunaj, prav tako pa cena vključuje en kos oddane prtljage!

Primer:

Dunaj – Manila 390€

22.3.2018: Ugodni leti iz Benetk na Filipine in v Vietnam! Povratne karte so s prevoznikoma KLM in Xiamen Airlines na voljo že za samo 368€/393€! Karte po taki ceni so na voljo v različnih terminih pred in po glavni poletni sezoni. Akcija traja do razprodaje prostih mest. Običajno so v obe smeri daljši postanki v kitajskem mestu Xiamen (možni ogledi mesta brez predhodne pridobitve vize) in v Amsterdamu.

Primer:

Benetke – Manila 368€ (prvi maj)

Benetke – Manila 368€

Benetke – Ho Chi Minh City 393€

13.3.2018: Ugodni leti iz Benetk na Bali/Filipine žal niso več na voljo, lahko pa v novi akciji prevoznika kupite ugodne lete v Tajvan! Povratne karte iz Benetk so na voljo že za samo 395€! Karte po taki ceni so na voljo v različnih terminih pred glavno poletno sezono. Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – Manila 368€

Benetke – Tajvan 395€ (prvomajski termin)

5.3.2018: Dodali smo še ugodne lete na Japonsko – povratne karte so lahko vaše že za 403€! Še vedno pa lahko ugodno poletite tudi na Bali ali Filipine (morda nekaj € dražje karte za spodnje termine).

1.3.2018: Ponovno se je vrnila nizka cena za lete na Bali iz Benetk in z drugih okoliških letališč! Povratne vozovnice so na voljo že za 373€, najnižje cene pa najdete od aprila do junija 2018 (tudi za prvomajske počitnice!). Akcija traja do razprodaje prostih mest. Prevoznika sta KLM in Xiamen Airlines, na poti pa so ponavadi daljši postanki, zato nakup kart priporočamo predvsem tistim, ki si med leti radi privoščijo še krajši obisk mesta, v katerem menjajo letala (na letališču lahko pridobite tranzitno vizo za vstop v Kitajsko).

Primer:

Benetke – Tokio 403€

Benetke – Bali 373€

Benetke – Bali 373€ (1.maj)

Budimpešta – Bali 379€

Dunaj – Bali 393€

Ugodno tudi na Filipine: Benetke – Manila 369€

O naših osebnih izkušnjah z Balijem pa si lahko preberete v tem prispevku:

Bali in okoliški otočki: Morske “pošasti” – potopis Indonezija, 2.del

30.3.2017: Ponovno se je vrnila nizka cena za lete na Bali iz Benetk! Povratne vozovnice so na voljo že za 395€, najnižje cene pa najdete v zadnjih dveh mesecih leta 2017. Akcija traja do razprodaje prostih mest. Prevoznika sta KLM in Xiamen Airlines, na poti pa so ponavadi daljši postanki, zato nakup kart priporočamo predvsem tistim, ki si med leti radi privoščijo še krajši obisk mesta, v katerem menjajo letala.

Primer:

Benetke – Bali 395€

vce-dps-395

27.1.2017: Še vedno je na voljo kar nekaj ugodnih letov iz Benetk na Bali! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 397€! Leti po tej ceni so na voljo v nekaterih terminih do junija 2017 ter potem spet od septembra do novembra 2017! Nakup kart po taki ceni je možen do razprodaje prostih mest. Za spodnji prvomajski termin 25.4. – 7.5. smo dodali še nočitve v odličnem hotelu Sun Boutique Hotel Kuta 4*, kjer boste za 10 nočitev odšteli 240€, oziroma 280€ z zajtrkom (če potujeta dve osebi).

Primer Letalske karte::

Benetke – Bali 397€ (prvomajski termin 25.4. – 7.5.)

Benetke – Bali 397€ (povezava do karte za dve osebi za zgornji termin)

Na poti so v večini primerov daljši postanki, med katerimi lahko zapustite letališče in si ogledate Amsterdam in kitajsko mesto Xiamen (za kar ne rabite vize – več o tem TUKAJ.)

Primer nočitve za zgornji prvomajski termin:

V ceno hotela je vštet tudi brezplačen prevoz z letališča do hotela.

bal-hot-jan17

Skupaj vas oddih na Baliju (letalo+letališki transfer na Baliju+super hotel z zajtrkom) stane že samo 537€/osebo!

vce-dps-400

Poteklo:

Najnižje cene so na voljo samo še na nekaterih manj zanesljivih agencijah (edreams in Opodo) – verjetno se kart po tej ceni ne da več kupiti. 🙁

25.10.2016: Še vedno poceni iz Benetk na Bali! Povratne vozovnice so na voljo za samo 400€ v posameznih zimskih terminih

Primer:

Benetke – Bali 400€ (zimske počitnice – februar 2017)

Benetke – Bali 400€ (marec 2017)

Potovanje (vsaj v eno smer) traja nekoliko dlje, zato nakup kart priporočamo popotnikom, ki jih med potjo do destinacije ne moti, če si med povezanimi leti ogledajo še mesto, kjer prestopajo (Amsterdam in/ali Xiamen).

19.8.2016: Še vedno so na voljo poceni vozovnice za Bali iz Benetk! Povratne karte so lahko vaše že za 406€! Leti po taki ceni so na voljo predvsem v februarju in marcu 2017. Akcija velja do konca avgusta.

Primer:

Benetke – Bali 406€ (februar 2017)

15.7.2016: Prevoznika KLM in Xiamen Airlines ponujata noro ceno za let na Bali iz Benetk! Povratne vozovnice so v prodaji že za samo 403€! Akcija velja za potovanja od novembra 2016 do konca februarja 2017, z izjemo odhodov med drugo polovico decembra in januarjem 2017. Nekoliko daljše novoletne termine se še vedno da najti. Akcija traja do konca avgusta 2016 oz. do razprodaje prostih mest.

Primeri:

Benetke – Bali 406€ (februar 2017)

Benetke – Bali 403€ (december 2016)