First minute poletni leti s Turkish Airlines iz Ljubljane: Indija 399€, Tajska 464€, Maldivi 521€,…

by

6.1.2017: Cene na spodnjih povezavah so lahko že višje zaradi razprodaje najcenejših sedežev.

23.11.2016: Ugodne cene so še vedno na voljo! Predvsem so za poletne termine zelo zanimivi Maldivi, saj je cena dobrih 520€ na voljo v skoraj vseh poletnih terminih, cena pa je (daleč) najnižja glede na ostala okoliška letališča!

Ljubljana – Maldivi 525€

10.11.2016: First minute ponudbe za poletno sezono (julij-avgust 2017)! S prevoznikom Turkish Airlines lahko iz Ljubljane po ugodnih cenah poletite na številne azijske destinacije! Gre za first minute ponudbe kart po rednih cenah, zato bodo cene na voljo do razprodaje prostih mest. Zaenkrat je na voljo še ogromno terminov! Nekatere destinacije so za poletne termine glede na ostala okoliška letališča najugodneje dosegljive prav iz Ljubljane (npr. Maldivi). Pred rezervacijo preverite, kakšno je predvideno vreme za vaše obdobje potovanja (JV Azija je poleti precej namočena).

Ljubljana – Mumbaj 399€

Ljubljana – Delhi 416€

Ljubljana – Bangkok 464€

Ljubljana – Šanghaj 478€

Ljubljana – Colombo 487€

Ljubljana – Ho Chi Minh City 491€

Ljubljana – Peking 516€

Ljubljana – Maldivi 525€

Ljubljana – Addis Abeba 525€

Ljubljana – Jakarta 536€

Ljubljana – Tokio 574€

Ljubljana – Sharm el Sheikh 258€

Ljubljana – Hurghada 258€

lju-bkk-avg17-464

Primer ugodne nočitve na Maldivih: http://www.posvetu.si/blog/nasveti/ugodna-namestitev-na-maldivih-good-vibes-guesthouse/

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).