First minute povratne karte iz Benetk/z Dunaja v Kijev že za 60€ (Ukraine International Airlines)

by

Poceni leti s prevoznikom Ukraine International z okoliških letališč v Kijev! Povratne first minute vozovnice (vključena ročna prtljaga) so na voljo že za samo 60€! Vozovnice so znižane ob novem poslovnem modelu prevoznika, ki vključuje nov potniški razred “Low Cost”, s katerim se približa poslovnemu modelu nizkocenovnih prevoznikov. Najugodnejše vozovnice so na voljo za potovanja od januarja 2018 naprej, cenejše karte pa so na voljo tudi že pred novim letom (okoli 120€). Več informacij o novem razredu potovanj je na voljo TUKAJ.

Za rezervacijo vozovnic po najnižjih cenah obiščite spletno stran prevoznika:

Benetke/Dunaj/Munchen – Kijev 60€

Po novih pravilih rezervacij vozovnic prevoznika Ukraine International so najcenejše vozovnice na voljo za nakup 10 mesecev naprej, nekoliko dražje za nakup 8 mesecev vnaprej in pa po redni ceni za nakup 6 mesecev ali manj vnaprej.

Primer first minute rezervacije:

vce-kbp-60

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.