Grenada že za 434€ z Dunaja z vključeno prtljago!

by

Povratni let + 10 nočitev na Karibih le 629€!

Grenada je majhen karibski otok v vzhodnih Antilih z okrog 90 tisoč prebivalci, med državama Trinidad in Tobago ter St. Vincent in Grenadine. Več o tem, kaj država ponuja si oglejte TUKAJ. S prevoznikom Air Canada so povratne vozovnico v februarju (in marcu) na voljo že od super 434€ dalje! V ceni je vključena ročna prtljaga do 10 kilogramov ter Check-in prtljaga do 23 kilogramov! Poglejmo si primer povratnega leta z Dunaja v St. George od 12. do 23. februarja: v obeh smereh enkrat prestopimo v Torontu, kjer se prespi (in ogleda najbolj multikulturno mesto na svetu). Poiskali smo ugodno in dobro ocenjeno nastanitev na karibskem otoku za 10 nočitev (z možnostjo brezplačne odpovedi seveda). Na osebo bi za spanje zapravili le 195€ (ob odhodu dveh oseb), skupaj s povratno karto je znesek samo 629€ (tukaj nista všteti nočitvi v Torontu).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Na otok lahko trenutno vstopijo le tisti z zaključenim cepljenjem, obvezna pa je 48-urna karantena. Celotne vstopne pogoje si preberite TUKAJ. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Za vas smo pripravili nekaj zelo ugodnih primerov povratnih letov*:

Dunaj – St. George (7.2.2022 – 20.2.2022) – 449€

Dunaj – St. George (12.2.2022 – 23.2.2022) – 434€

Dunaj – St. George (14.2.2022 – 20.2.2022) – 461€

Dunaj – St. George (7.3.2022 – 20.3.2022) – 449€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi (13.2.2022 – 23.2.2022)**:

Cosy Hut (2) – 195€ (390€ za dve osebi, oziroma 399€ za Cosy Hut 2)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ. Za nastanitve z zajtrkom označite “zajtrk vključen”. Lahko nam pišete tudi na rezervacije@posvetu.si – v kolikor bi želeli ponudbo po nižjih cenah za marsikatero namestitev, kot na spletnih rezervacijskih sistemih. Lahko spreminjate datume, število oseb …

Letalske karte si kupite direktno na spletni strani letalske družbe, v kolikor želite najnižjo ceno pa so na voljo tuje spletne agencije (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
Skyscanner Hotels (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

14.9.2018: NOVO: Karibski otoček Grenada že za samo 449€!

Ko že mislimo, da smo v 7-ih letih pokrili prav vse končke sveta… se vseeno najde še nekaj novega…prvič na naši stani:

GRENADA!

Benetke – Grenada 449€ (januar) (nakup v slovenščini >>>TUKAJ<<<)

Benetke – Grenada 482€ (zimske počitnice februar) (nakup v slovenščini >>>TUKAJ<<<)

Grenada je majhen karibski otok v vzhodnih Antilih, med državama Trinidad in Tobago ter St. Vincent in Grenadine. Več o tem, kaj država ponuja pa si oglejte tukaj: http://www.grenadagrenadines.com/

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.