Gruzija iz Ljubljane za samo 228€!

by

Gruzijo ugodno iz Ljubljane s prevoznikoma LOT in Turkish Airlines! Povratne vozovnice so na voljo že od 228€ naprej!

Primer:

Ljubljana – Tbilisi 228€

Več informacij o akciji je na voljo na naši sestrski strani, kjer ponujamo lete izključno z ljubljanskega letališča, Letimzbrnika.si:

Skrivnostna Gruzija za samo 228€ (povratna)!

Akcija LOT Ljubljana – Tbilisi 228€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.