Karibsko otočje Guadeloupe iz Benetk zgolj 281€!!!

by

Spet je tu fantastična možnost potovanja na karibsko otočje Guadeloupe za zgolj 281€! Francoski prevoznik Level ponuja s pariškega letališča Orly noro poceni direktne lete v Pointe-a-Pitre, na Orly pa lahko v ravno pravšnjih urah za mirno pripravo na naslednji let poletite iz Benetk z Easyjetom.

Na voljo je več terminov v septembru in oktobru, kupiti je potrebno dve ločeni karti, bodite pozorni na ujemanje ur in datumov letov (ob odhodu je datum isti, ob povratku je treba izbrati odhod iz Pariza en dan kasneje kot z Guadeloupa, saj je let nočni).

Spodnji primer je narejen za datum 14. 9. – 27./28. 9.

Benetke – Pariz Orly 70€

Pariz Orly – Pointe-a-Pitre 211€ 

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:

GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 41€ popusta)

NAJEM VOZILA:

BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

Jeseni po norih cenah na Karibe prek Pariza! Francoski nizkocenovni prevoznik Level v ponuja povratne letalske karte iz francoske prestolnice na Guadeloupe že za 289€. Leti so v dobrih urah za kombiniranje z Easyjetovimi leti v Pariz iz Benetk, kombinacije povratnih kart so s temi leti na voljo že za samo 353€! 

Kombinirate lahko tudi lete z odhodom iz Ljubljane, najcenejše kombinacije letov so na voljo že za 423€, vendar je v teh primerih potrebno v Parizu v eno ali obe smeri prenočiti.

Spodaj smo navedli primer kombinacije kart za termin 12. – 19.11., prek iskalnika si lahko datume poljubno prilagodite in se morda odločite še za kakšen dan v največjem francoskem mestu. V kolikor nameravate v Parizu zgolj prestopiti v enem dnevu, bodite pozorni, da izberete Easyjetov let na letališče Orly (ORY), od koder je odhod naprej na Karibe, ter da rezervirate let domov datumsko dan za odhodom s Karibov, saj je od tam nočni let (v Parizu pristanete naslednje jutro). Čeprav ne gre za vezana leta, je čakalno okno ob prestopih več kot dovoljšnje, tako da ni bojazni pred hitenjem na letališču.

Primer letalskih kart na Guadeloupe iz Benetk za termin 12. – 19.11.

Pariz Orly – Pointe-a-Pitre 289€

Benetke – Pariz Orly 64€

Ljubljana – Pariz (CDG) 134€ (odhod že 11.11., povratek 21.11.)

26. 2. 2019: Še vedno po norih cenah na Karibe prek Pariza! Na voljo so številni termini od septembra do decembra. V spodaj predstavljenem terminu 9. 10. – 16./17. 10. je sicer cena iz Benetk narastla na 289€ in iz Ljubljane v terminu 4. 11. – 14. 11. na 405€. Obe ceni sta tako še vedno fantastični, z malce prilagajanja datumov pa lahko karte najdete tudi po cenah, predstavljenih v prejšnji objavi akcije.

16. 2. 2019: Ponovno super ugodno na Karibe! Francoski nizkocenovni prevoznik Level ponuja povratne letalske karte iz Pariza tako na Guadeloupe kot Martinique že za 196€. Leti so v zelo dobrih urah za kombiniranje z ugodnimi Easyjetovimi leti v Pariz iz Benetk, cene povratnih kart se na tej relacij gibajo okoli 60€. Tako lahko s kombinacijo dveh povratnih kart iz Benetk na Karibe pridete že za izjemnih 259€!

24.10.2018: Še vedno super ugodno na karibska otoka Guadeloupe in Martinique iz Milana!

Milano – Guadeloupe 325€

Milano – Martinique 322€

10.9.2018: Povratne vozovnice iz Pariza so tokrat na voljo že za samo 206€/214€ 237€/246€, s kombinacijo nepovezanih letov iz Ljubljane za okoli 130€ dražje, iz Milana s povezanimi leti od 322€! Najcenejše termine smo našli od oktobra do novembra ter od marca do aprila, le nekaj višje cene pa smo našli tudi v drugih neprazničnih terminih vse do poletja 2019.

Primera:

Pariz – Guadeloupe 237€

Pariz – Martinique 246€

Do Pariza lahko letite ugodno tako iz Ljubljane (samo še danes, 10.9., od 99€ povratno) kot iz drugih bližnjih letališč (iz Benetk že do 27€ naprej (menjava letališča v Parizu) ali od 60€ na isto letališče). Tovrstne kombinacije pogosto zahtevajo dodatno nočitev v Parizu, a vam hkrati omogočijo ogled tega prekrasnega mesta.

Povezave s povezanimi leti iz bližnjih letališč:

Milano – Guadeloupe 314€

Milano – Martinique 306€

Leti so nekoliko neugodnejši, saj je potrebno v obe smeri zamenjati letališče v Parizu (CDG-ORY). Glede na to, da gre za povezane lete, naj bi bilo med leti dovolj časa za zamenjavo letališča. Na check-in okencu pred letom povprašajte po karti za povezovalni avtobus med letališči.