Guadeloupe iz Benetk norih 300€, iz Ljubljane 426€! (nepovezani leti)

by

13.5.2019: Oktobra po norih cenah na Karibe prek Pariza! Francoski nizkocenovni prevoznik Level v ponuja povratne letalske karte iz francoske prestolnice na Guadeloupe že za 246€. Leti so v dobrih urah za kombiniranje z Easyjetovimi leti v Pariz iz Benetk, cene povratnih kart se na tej relacij začnejo že pri 55€. Tako lahko s kombinacijo dveh povratnih kart iz Benetk na Karibe pridete za izjemnih 300€!

Spodaj smo navedli primer kombinacije kart za termin 9. 10. – 16./17. 10., prek iskalnika si lahko datume poljubno prilagodite in se morda odločite še za kakšen dan v največjem francoskem mestu. V kolikor nameravate v Parizu zgolj prestopiti v enem dnevu, bodite pozorni, da izberete Easyjetov let na letališče Orly (ORY), od koder je odhod naprej na Karibe, ter da rezervirate let domov datumsko dan za odhodom s Karibov, saj je od tam nočni let (v Parizu pristanete naslednje jutro), zato smo v našem primeru napisali datum vrnitve 16./17. oktoberČeprav ne gre za vezana leta, je čakalno okno ob prestopih več kot dovoljšnje, tako da ni bojazni pred hitenjem na letališču.

Pri poti v Pariz se lahko odločite tudi za polet iz Ljubljane, a tako Adria Airways kot Air France letita na letališče Charles De Gaulle, med tem ko Level na Guadeloupe z letališča Orly. Tudi ure letov so takšne, da morate v tem primeru v obe smeri dodati vsaj eno noč v Parizu. Cene povratnih vozovnic iz Ljubljane v Pariz so od 180€ z direktnim letom Adrie Airways, tako da vas v tem primeru kombinacija kart iz Ljubljane na Karibe stane 426€!

Primer letalskih kart na Guadeloupe iz Benetk za termin 9. 10. – 16./17. 10.

Pariz Orly – Pointe-a-Pitre 246€

Benetke – Pariz Orly 55€

Primer letalskih kart na Guadeloupe z letom iz Ljubljane za termin 9. 10. – 16. 10., oz. iz Ljubljane 8. 10. – 18. 10.

Pariz Orly – Pointe-a-Pitre 246€

Ljubljana – Pariz Charles De Gaulle 180€

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
Skyscanner Hotels (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

26. 2. 2019: Še vedno po norih cenah na Karibe prek Pariza! Na voljo so številni termini od septembra do decembra. V spodaj predstavljenem terminu 9. 10. – 16./17. 10. je sicer cena iz Benetk narastla na 289€ in iz Ljubljane v terminu 4. 11. – 14. 11. na 405€. Obe ceni sta tako še vedno fantastični, z malce prilagajanja datumov pa lahko karte najdete tudi po cenah, predstavljenih v prejšnji objavi akcije.

16. 2. 2019: Ponovno super ugodno na Karibe! Francoski nizkocenovni prevoznik Level ponuja povratne letalske karte iz Pariza tako na Guadeloupe kot Martinique že za 196€. Leti so v zelo dobrih urah za kombiniranje z ugodnimi Easyjetovimi leti v Pariz iz Benetk, cene povratnih kart se na tej relacij gibajo okoli 60€. Tako lahko s kombinacijo dveh povratnih kart iz Benetk na Karibe pridete že za izjemnih 259€!

24.10.2018: Še vedno super ugodno na karibska otoka Guadeloupe in Martinique iz Milana!

Milano – Guadeloupe 325€

Milano – Martinique 322€

10.9.2018: Povratne vozovnice iz Pariza so tokrat na voljo že za samo 206€/214€ 237€/246€, s kombinacijo nepovezanih letov iz Ljubljane za okoli 130€ dražje, iz Milana s povezanimi leti od 322€! Najcenejše termine smo našli od oktobra do novembra ter od marca do aprila, le nekaj višje cene pa smo našli tudi v drugih neprazničnih terminih vse do poletja 2019.

Primera:

Pariz – Guadeloupe 237€

Pariz – Martinique 246€

 

Do Pariza lahko letite ugodno tako iz Ljubljane (samo še danes, 10.9., od 99€ povratno) kot iz drugih bližnjih letališč (iz Benetk že do 27€ naprej (menjava letališča v Parizu) ali od 60€ na isto letališče). Tovrstne kombinacije pogosto zahtevajo dodatno nočitev v Parizu, a vam hkrati omogočijo ogled tega prekrasnega mesta.

Povezave s povezanimi leti iz bližnjih letališč:

Milano – Guadeloupe 314€

Milano – Martinique 306€

Leti so nekoliko neugodnejši, saj je potrebno v obe smeri zamenjati letališče v Parizu (CDG-ORY). Glede na to, da gre za povezane lete, naj bi bilo med leti dovolj časa za zamenjavo letališča. Na check-in okencu pred letom povprašajte po karti za povezovalni avtobus med letališči.