Hamburg le 96€ iz Gradca!

by

Poletni City Break: let + 3 nočitve za samo 197€!

Prevoznik Eurowings nas iz bližnjega Gradca po zelo ugodnih cenah direktno odpelje do drugega največjega nemškega mesta Hamburga. Leži ob reki Labi in dveh njenih pritokih, reki Alster, ki tvori dve veliki jezeri v mestu ter reki Bille in je tretje največje pristanišče v Evropi. Hamburg je glavno evropsko znanstveno, raziskovalno in izobraževalno središče z več univerzami in inštituti. Med najpomembnejšimi kulturnimi prizorišči sta koncertna dvorana Elbphilharmonie in Laeiszhalle. Najboljše povratne povezave najdemo v številnih mesecih (tudi čez poletne šolske počitnice), že od 96€ naprej. V osnovno ceno letalske karte je vključena mala ročna prtljaga v dimenzijah 40x30x25 centimetrov, seveda pa lahko dokupite večjo ročno in/ali oddano prtljago. Ugodne so tudi namestitve. Ob koncu avgusta bi tako za 3 noči odšteli le 111€ na osebo, z vključenim zajtrkom v hotelus  tremi zvezdicami pa 145€ (z možnostjo brezplačne odpovedi na osebo, ob odhodu dveh oseb).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte pri pristojnih institucijah, več TUKAJ. V Nemčiji so bile odpravljene omejitve potovanj zaradi COVID-19. Predložitev dokazil o cepljenju, preboleli bolezni zaradi COVID-19 ali negativnih rezultatov testov ni več potrebna. Celotni pogoji za vstop so v Slovenščini na voljo TUKAJ.

 

Primeri povratnih letalskih povezav iz Gradca*:

Gradec – Hamburg (29.5.2023 – 1.6.2023) – 106€

Gradec – Hamburg (19.6.2023 – 26.6.2023) – 111€

Gradec – Hamburg (2.8.2023 – 7.8.2023) – 105€

Gradec – Hamburg (28.8.2023 – 31.8.2023) – 96€

Gradec – Hamburg (1.9.2023 – 4.9.2023) – 120€

Gradec – Hamburg (18.9.2023 – 21.9.2023) – 96€

Gradec – Hamburg (5.10.2023 – 8.10.2023) – 126€

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših sedežev dvignejo.

Primer nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (28.8.2023 – 31.8.2023)**:

Pension am Rathaus – 111€ (222€ za dve osebi)

Primer nastanitve v hotelu s 3* z vključenim zajtrkom ter možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin (28.8.2023 – 31.8.2023)**:

Novum Hotel Hagemann Hamburg Hafen*** – 145€ (290€ za dve osebi)

**Cena namestitve se lahko ob zasedenosti sob ali spremembi cen ponudnikov namestitev dvigne.

Ostale proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi za izbrani termin najdete TUKAJ. V iskalniku lahko spreminjate kraj, datum, število oseb, zajtrk …

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Po enakih cenah so na voljo številni termini, tako tisti enotedenski, kot tudi tisti za dlje časa!

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe Eurowings (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: zaradi negotovih razmer v prihodnjih tednih in mesecih svetujemo previdnost pri nakupih turističnih storitev. Ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb, katere vam bodo v primeru odpovedi leta najverjetneje ponudile vrednotnico ali pa že v štartu možnost spremembe leta. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna, več TUKAJ

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)

Brez starejših novic …

14.3.2017: Povratne vozovnice iz Trevisa v Hamburg za samo 10€, skupaj s 5 nočitvami pa 110€/osebo!

Super poceni leti iz Trevisa v Hamburg! Povratne vozovnice s prevoznikom Ryanair so na voljo že za samo 10€! Najcenejši leti so na voljo v marcu in aprilu. Spodnjemu terminu 11. – 16.4. smo dodali še ugodne nočitve. Skupaj vas letalo+5nočitev stane že samo 110€/osebo! Cene so na voljo do razprodaje prostih mest!

Primer (11. – 16.4.):

Treviso – Hamburg 10€

Treviso – Hamburg 20€ za dve osebi

Primer najugodnejše nočitve: Homestay in Rahlstedt 200€/2 osebi

Celoten seznam prostih nočitev za zgornji termin: Hamburg 11. – 16.4.

Za nekoliko ugodnejše prenočevanje lahko preverite tudi portal AirBnB.

tsf-ham-10