Iran iz Münchna: povratne letalske karte že za samo 159€!!

by

Iran iz Münchna v februarju in marcu po super ceni! Povratna vozovnica s prevoznikom Ukraine International stane že samo 159€! Cena je na voljo do razprodaje prostih sedežev, možni pa so odhodi v posameznih dnevih v februarju in marcu, povratki pa v nekaj terminih v marcu 2016.

Primer:

München – Tehran 159€

Najugodnejše namestitve v Iranu najdete na spletni strani Hotelscombined.

Po obisku Irana je vstop v ZDA za naslednjih 5 let mogoč le s pridobitvijo vize. Več o tem TUKAJ.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Tudi do Brnika vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate tudi preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

muc-tehr-159