Kombinirani leti iz Benetk na Bali in v Jakarto/Kuala Lumpur/Bangkok že za 352€!

by

31.5.2015: Super cene so na voljo samo še danes, našli smo pa še ugodnejšo “last minute” ponudbo – odhodi v juniju so še cenejši. Bali v kombinaciji s Kuala Lumpurjem ali Bangkokom samo 352€, z Jakarto pa samo 377€!!

Benetke – Kuala Lumpur / Bali – Benetke 352€ 

Benetke – Bangkok / Bali – Benetke 352€ 

Benetke – Jakarta / Bali – Benetke 377€ 

Primer 14-dnevne ture z odhodom iz Jakarte, preko celotne Jave do Balija lahko najdete TUKAJ. Okvirna osnovna cena potovanja je 270€/osebo.

27.5.2015: Še ceneje v jugovzhodno Azijo! V spodnjih kombinacijah lahko na Bali, s povratkom iz ene izmed spodnjih metropol, letite že za samo 383€!! Na voljo so termini do 15.12.2015, karte pa morate kupiti do 31.5.2015!

Primeri:

Benetke – Kuala Lumpur / Bali – Benetke 383€ 

Benetke – Bangkok / Bali – Benetke 383€ 

Benetke – Jakarta / Bali – Benetke 408€ 

Med zgornjimi mesti in Balijem lahko ugodno letite s prevoznikom Air Asia – najlaže boste ugodno vozovnico poiskali tu: Skyscanner.

Še vedno so aktualne ponudbe v obratni kombinaciji (linki spodaj).

Član naše ekipe je lansko jesen potoval v kombinaciji s pristankom v Jakarti in vračanjem iz Balija, nekaj vtisov skupaj s praktičnimi nasveti pa si preberite TUKAJ.

14.5.2015 

Odlična ponudba za krožno potovanje po Indoneziji, z vračanjem iz enega od spodnjih mest:

Med Balijem in mestom odhoda lahko ugodno letite z nizkocenovno družbo AirAsia (direkten let).

Ugodni termini so na voljo vse do sredine decembra.

Do Benetk (in nazaj) vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 23€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-kul-dps-vce-383

Poteklo:

11.3.2015 

Ponovno na voljo: Odlična cena družb KLM/Air France za kombiniran let iz Benetk, Bologne in Milana na Bali s povratkom iz Jakarte nazaj v Benetke/Bologno/Milano za neverjetnih 370€! Le nekaj dražje je, če je povratek v Evropo iz Kuala Lumpurjaali Bangkoka! Na voljo veliko terminov v aprilu, maju in juniju! Za rezervacijo obiščite spodnje povezave in ustrezno spremenite datume po vaših željah! Če pa imate željo potovati še naprej v Avstralijo, pa si lahko nakombinirate ugodne letalske povezave s pomočjo TEGA PRISPEVKA (celotno potovanje Bali + Avstralija + ena od spodnjih prestolnic že za manj kot 600€).

Primeri:

Član naše ekipe je lansko jesen potoval v skoraj identični kombinaciji, le v obratno smer (pristal je v Jakarti in se vračal iz Balija), nekaj vtisov skupaj s praktični nasveti si preberite TUKAJ.

Med Balijem in mestom odhoda lahko ugodno letite z nizkocenovno družbo AirAsia (direkten let).

Na pot se nikoli ne odpravite brez zdravstvenega zavarovanja za tujino, sploh sedaj, ko NLB Vita ponuja letno Multitrip zavarovanje NLB Vita Tujina z zavarovalno vsoto 25.000 EUR že za samo 48 EUR. Ostale premije in zavarovalne vsote si oglejte na www.nlbvita.si/turisticno-zavarovanje 


3.3.2015: Super cena spet na voljo, tokrat iz Milana!
Milano – Denpasar (Bali) / Bangkok – Milano 383€ 403€

Milano – Denpasar (Bali) / Jakarta – Milano 389€ 409€

Milano – Denpasar (Bali) / Kuala Lumpur – Milano 393€ 413€

17.2.2015: Edit: kart po najnižji ceni ni več na voljo (vsaj v nam znanih terminih). Še vedno pa je veliko datumov s ceno 297GBP oziroma 401€, primer: Benetke – Denpasar / Kuala Lumpur – Benetke 401€

Odlična cena družb KLM/Air France za kombiniran let iz Benetk na Bali s povratkom iz Kuala Lumpurja nazaj v Benetke stane samo 385€! Na voljo so termini od aprila do junija (za ceno okoli 500€ so nekateri datumi tudi v juliju in avgustu!), cene pa so na voljo do razprodaje prostih mest. Če terminov po najnižji ceni zmanjka, so še vedno na voljo datumi po ceni malo nad 400€, povratek pa je lahko tudi iz Bangkoka po ceni 417€.

Primeri:

Benetke – Denpasar / Kuala Lumpur – Benetke 385€

Benetke – Denpasar / Bangkok – Benetke 417€

vce-dps-kul-vce-385