Iz Benetk v Amsterdam za samo 50€ (povratna z 10kg ročne prtljage)!

by

Preden bomo lahko iz Ljubljane poleteli v Amsterdam s prevoznikom Transavia (več o tem TUKAJ), lahko letalsko družbo “testiramo” že na letih iz Benetk! Povratne vozovnice so v zimskih terminih (november-marec) na voljo že za samo 50€ (oziroma 25€ enosmerne)! Cene so na voljo do jutra dneva 18.10. oziroma do razprodaje prostih mest. V ceno je všteta ročna prtljaga do 10kg.

Primer:

Benetke – Amsterdam 50€

Benetke – Amsterdam 25€ (enosmerna)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve).

vce-ams-transavia-okt16