Iz Benetk v Jakarto za samo 353€, na Bali pa 423€ (povratne)!!

by

Odlična cena prevoznika Qatar Airways za Indonezijo! V Jakarto lahko iz Benetk poletite že za samo 353€! Na voljo so termini od februarja do junija 2016! Po vsej verjetnosti gre za error fare, zato z nakupom ne odlašati!

Primer:

Benetke – Jakarta 353€

Iz Jakarte lahko ugodno poletite do Balija, povratne karte so na voljo že za samo 70€: Jakarta – Denpasar 70€ (termini letov prilagojeni zgornjemu primeru). Skupaj vas povratno potovanje na Bali stane že samo 423€!

Možni so tudi kombinirani leti s Qatar Airways: Benetke – Jakarta / Denpasar – Benetke 454€

Dobro leto nazaj se je tudi naš član potepal po Javi in Baliju. Za vas je pripravil približen izračun 14 dnevnega potovanja od Jakarte do Balija (po kopnem), več o tem TUKAJ. V primeru takega potovanja lahko kupite tudi samo enosmerno vozovnico (npr. z Balija nazaj v Jakarto).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to je le primer, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do Benetk vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba  GoOpti. Pregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate tudi preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 18€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-cgk-353