Iz Benetk/Ljubljane na Šri Lanko in na Maldive na istem potovanju že za samo 487€!

by

Dve destinaciji na enem potovanju z odhodom iz Benetk/Ljubljane! S prevoznikom Turkish Airlines lahko obiščete Šri Lanko in Maldive na istem potovanju za samo 487€ (odhod iz Benetk) ali pa za 556€ (odhod iz Ljubljane)! Akcija velja za posamezne termine do konca marca, z možnostjo povratka tudi v aprilu (razen čez novo leto), več ugodnih cen pa boste našli za odhode iz Benetk. Akcija traja do 22.11.2016!

Primera:

Benetke – Colombo – Maldivi – Benetke 487€

Ljubljana – Colombo – Maldivi – Ljubljana 556€

Potovanje je možno prirediti tudi v obratni smeri (najprej Maldivi, nato Šri Lanka).

lju-cmb-mle-556

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).