Phuket: povratne iz Ljubljane + 9 nočitev že za 622€/osebo

by

Decembra na Phuket! Povratne karte iz Ljubljane + 9 nočitev je na voljo že za samo 622€/osebo! Prevoznik je Aeroflot, v ceno je vključena tudi prtljaga. Po podobnih cenah lahko na tajski otok poletite tudi v več drugih jesenskih in zimskih terminih.

Več o ponudbi direktno na naši sestrski strani Letimzbrnika.si

December na Phuketu: povratne karte + 9 nočitev v hotelu 3* že za 622€/osebo!

8.3.2016: Počitnice na Tajskem! Na voljo so ugodne letalske karte z odhodom iz Ljubljane in pristankom na tajskem otoku Phuket! Povratne vozovnice lahko kupite že za samo 545€ (prevoznik Aeroflot). Možni so termini s povratki vse do sredine julija 2016, prav tako pa tudi z odhodi ob koncu avgusta. Spodaj je primer z 9 nočitvami za termin 5.-15.7.2016.

Letalska povezava: Ljubljana – Phuket 545€ (5.-15.7.)

Prevoznik je ruski Aeroflot, v določenih terminih je možen tudi daljši postanek Moskvi vendar ne v našem primeru). V ceno je všteta tudi check-in prtljaga.

Namestitev: Yum Siam Hotel 3* 156€

Hotel se nahaja na plaži Patong, je pa izbira hotelov na Phuketu pestra in si lahko z lahkoto poiščete drugi (ugodnejši) hotel TUKAJ. Osebno priporočam, da raje prebivate na otočku Phi Phi, saj je okolje precej lepše. Primer nastanitve na otoku Phi Phi: Chao Koh Phi Phi 3* 275€ (skupna ležišča).

Skupaj vas dopust (letalo+hotel) na Tajskem (Patong Beach) v zgornjem terminu, z odhodom iz Ljubljane stane samo 623€/osebo, na otočku Phi Phi pa le 682€/osebo! Cena velja v primeru udeležbe dveh oseb, ob razprodaji kart/sob pa se lahko cena za zgornji primer dvigne.

Za potovanje je sicer možnih precej več terminov. Za prilagajanje terminov obiščite zgornje povezave in spremenite datume po svojih željah. Cene se lahko spreminjajo.

Tudi do Brnika vas ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-hkt-546 yim-siam-patong-mar16