Iz Ljubljane v Moskvo že za 159€ (povratne z Air Serbio)!

by

Iz Ljubljane lahko s prevoznikom Air Serbia poceni poletimo v Moskvo! Povratne vozovnice so na voljo že za samo 159€ v številnih terminih do konca leta 2017 (razen v poletnem času). Cene so na voljo do razprodaje prostih mest. V več primerih je v Beogradu daljši postanek med leti, ki ga lahko izkoristite za kratek skok v mesto. Daljšim postankom pa se lahko izognete z nakupom malce dražjih kart (primer spodaj).

Primer:

Ljubljana – Moskva 159€

Ljubljana – Moskva 169€ (kratka postanka v obe smeri)

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Če se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkViaUgodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelclub ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve)Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

lju-svo-159