Iz Milana s prevoznikom Air India na Šri Lanko za samo 337€(povratne)!

by

5.8.2016: S prevoznikom Air India lahko iz Milana poceni odletimo na Šri Lanko! Povratne vozovnice so v celem septembru na voljo za samo 337€! Povratki so možni tudi kasneje v oktobru ali novembru! Akcija traja do razprodaje prostih mest.

Primer:

Milano – Colombo 337€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališča v Milanu vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-cmb-337

Poteklo:

7.4.2016: Še vedno lahko ugodno odpotujete na Šri Lanko iz Milana s prevoznikom Air India! Povratne vozovnice za 344€ so na voljo za potovanja vse do konca junija, s povratki možnimi čez celo poletje 2016! Leti po taki ceni so na voljo tudi od septembra do novembra 2016. Nakup kart po tej ceni je možen do razprodaje prostih sedežev.

Milano – Colombo 344€

Milano – Colombo 344€ (prvomajske počitnice)

Milano – Colombo 355€ (julij 2016)

mxp-cmb-342

Poteklo:

20.2.2016: Ugodno iz Milana na Šri Lanko! Prevoznik Air India ponuja povratne vozovnice že za samo 342€, možnih pa je veliko terminov, predvsem v spomladanskih mesecih (marec, april), z najkasnejšim odhodom 31.3.2016, povratki pa so možni vse do konca poletja 2016 (za daljša potovanja)! Nakup kart po teh cenah je možen do konca marca 2016 oz. do razprodaje prostih sedežev.