Iz Milana v Doho (Qatar) za samo 188€ (običajne povratne)!

by

Poceni v zalivsko državo Qatar! Povratne vozovnice iz Milana z družbo Pegasus so na voljo že za samo 188€! Možni so leti od novembra 2016 naprej, vse do konca marca 2017. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih sedežev. V ceno je všteta samo ročna prtljaga, vendar je doplačilo za check-in kovček do 20kg samo 11€/smer.

Primer:

Milano – Doha 188€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 31€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-doh-188