Iz Milana v Indijo in na Šri Lanko na enem potovanju že za samo 355€!!

by

Ugodna kombinacija: obiščite Indijo in Šrilanko na enem potovanju iz Milana! Najprej lahko odletite v Chennai, nato pa od tam še v Colombo, potem pa se vrnete nazaj v Milano. Taka kombinacija je najugodnejša, namesto v Chennai pa je za nekoliko več denarja možno leteti tudi v npr. Delhi. Na razpolago so posamezni termini v maju, juniju in v jesenskih mesecih 2016. Nakup kart je možen do razprodaje najcenejših sedežev.

Primer:

Milano – Chennai – Colombo – Milano 355€

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-maa-cmb-355