Iz Milana/Benetk v Mjanmar (Burma) s Qatar Airways že za samo 381€ (povratne)!

by

Zanimiva (in manjkrat omenjena) destinacija – Mjanmar! S prevoznikom Qatar Airways lahko v to azijsko državo odpotujete že za samo 381€ iz Milana oziroma za 418€ iz Benetk! Akcija velja za potovanja vse do junija 2017, karte pa lahko po omenjenih cenah rezervirate do 5.9.2016.

Primeri:

Milano – Rangun 381€ (november 2016)

Milano – Rangun 381€ (februar 2017)

Benetke – Rangun 418€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

mxp-rgn-381