Iz Zagreba na Bali že za samo 450€ (kombinacija vozovnic s poljubnim postankom v Maleziji)!

by

Ugodna kombinacija za obisk Balija! Povratne vozovnice v Kuala Lumpur so s prevoznikom Emirates na voljo že za 378€, povratne karte iz Kuala Lumpurja do Balija pa že za 72€! Skupaj vas povratno potovanje na Bali s poljubno dolgim postankom v Kuala Lumpurju stane že samo 450€! Cene so v sklopu TE AKCIJE na voljo za potovanja do marca 2018, akcija pa traja do 31.5.2017. 

Pri rezervaciji vozovnic bodite pozorni na to, da imate med leti na letališču v Kuala Lumpurju dovolj časa za ponovni check-in in menjavo letala.

Primer:

Zagreb – Kuala Lumpur 378€

zag-kul-378

Kuala Lumpur – Denpasar 72€

kul-dps-72

Možno je kombinirati tudi lete na številne druge azijske in oceanijske destinacije (npr. Lombok, Borneo, Avstralija, Nova Zelandija, Filipini,…).

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.