Iz Zagreba v Avstralijo že za 543€, na Novo Zelandijo pa za 636€ (kombinacije povratnih)!

by

V trenutni akciji prevoznika Emirates iz Zagreba (več TUKAJ) lahko ugodno poletimo v Kuala Lumpur, od tam pa z nizkocenovniki po celotni Aziji ali celo v Avstralijo in na Novo Zelandijo. Spodaj smo izbrali nekaj ugodnih kombinacij za slednji destinaciji – Avstralijo lahko obiščete že za 543€, Novo Zelandijo pa za 636€. Možno je sicer nakombinirati še številne druge termine. Cene so na voljo do 31.5. oziroma do razprodaje prostih mest. Pri letu z Air Asio je pri najnižji ceni všteta le ročna prtljaga.

Primeri:

Zagreb – Kuala Lumpur 380€

zag-kul-380

Povezave v Avstralijo:

Kuala Lumpur – Perth 164€

Kuala Lumpur – Sydney 218€

Kuala Lumpur – Gold Coast 228€

kul-per-163

Primer kombinacije za Novo Zelandijo:

Zagreb – Kuala Lumpur 380€

Kuala Lumpur – Auckland 256€

kul-akl-256

Pri rezervacijah kart bodite pozorni na to, da imate za menjavo letal v Kuala Lumpurju dovolj časa!

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.