Iz Zagreba v Bruselj (letališče Zaventem) že za 55€ z Brussels Airlines!

by

Poletite v Bruselj ugodno iz Zagreba! Povratne vozovnice s prevoznikom Brussels Airlines so na voljo že za samo 55€! Resda so iz Ljubljane na voljo še cenejši leti z družbo Wizzair (od 20€ naprej), vendar Wizzair pristaja na letališču Charleroi (CRL), ki je precej bolj oddaljen od samega centra mesta. Z Brussels Airlines pa pristanete na letališču Zaventem (BRU), ki je tik ob mestu Bruselj (kar je bolj za kratke obiske mesta). Po najnižji ceni so na voljo različni termini vse do junija 2017, akcija pa traja do razprodaje prostih mest.

Primer:

Zagreb – Bruselj (Zaventem) 55€

Leti so uporabni tudi za nadaljnja potovanja z glavnega bruseljskega letališča (nepovezani leti).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremeniti datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Do odhodnega letališča vas ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

zag-bru-55