Kambodža z Emirates v top poletnih terminih iz Zagreba/Benetk že za 459€!

by

Poletni leti v Kambodžo z Emirates! V top poletni sezoni (julij-avgust) lahko v to skrivnostno deželo odpotujete že za samo 459€! Karte po taki ceni so na voljo iz Benetk, po ceni 486€ pa lahko v Phnom Penh poletite tudi iz Zagreba. Cene so na voljo do razprodaje prostih mest (kar se lahko zgodi zelo hitro). 

Primera:

Benetke – Phnom Penh 459€ 18.7. – 1.8.

Zagreb – Phnom Penh 486€ 18.7. – 1.8.

Odhodi: 18. ali 20.7. in 20.-23.8. Povratkov je možnih več različnih. Leti po takih cenah so sicer na voljo tudi izven poletne sezone, tudi v prednovoletnem času, npr.:

Benetke – Phnom Penh 459€ 13. – 27.12.

V poletni sezoni vreme v Kambodži ni najboljše (deževna sezona), zato potovanje takrat priporočamo popotnikom, ki jim deževno vreme ne pokvari popotniških doživetij.

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Za najugodnejše transferje do letališča obiščite spletno stran prevoznika GoOptiČe se na letališče odpravljate s svojim avtomobilom, najugodnejše parkirišče najdete na portalu ParkVia. Ugodne nočitve lahko rezervirate preko agencij Hotels.comExpedia ali Booking.com. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vce-pnh-459