Kanada: Niagarski slapovi za norih 162€ (povratna karta)

by

Super cene za potovanja v Hamilton iz Stockholma! Idealno izhodišče za ogled celotnega Ontaria (Toronto, Niagarski slapovi, Ottawa …). Možnost kombinacije počitnic v Kanadi in na Švedskem!

V kanadsko mesto Hamilton, ki leži med Torontom in Niagarskimi slapovi, nas iz Stockholma po neverjetnih cenah popelje družba Play. V osnovni ceni je vključena ročna prtljaga, prestop v vsako smer pa je le en in to zelo kratek v Reykjaviku. V septembru in oktobru so povratne karte na voljo že od 162€ naprej, seveda pa si morate ločeno urediti tudi povratne vozovnice do švedske prestolnice. Možne so torej kombinacije počitnic v Stockholmu in Ontariu, tako varianto pa priporočamo le tistim (najbolj) izkušenim popotnikom. Tveganje je v primeru nakupa malce večje, kot po navadi, kajti tu gre za nakup dveh različnih povratnih povezav. Možnosti je ogromno, datume pa lahko poiščete kar sami v iskalniku SkyScanner (spodaj vam ponujamo nekaj kombinacij). Letališče Stockholm Arlanda je za nas najugodnejše dosegljivo z direktnim letom iz Krka (letališče Reka – v oktobru ni več povezav), Benetk in Dunaja, vse to s prevoznikom Ryanair (v osnovni ceni je vključena mala ročna prtljaga – nahrbtniček).

OPOZORILO!

Omenjena ponudba ne velja za agencijsko ponudbo temveč za samostojen nakup storitev na spletnih agencijah. Če želite pridobiti agencijsko ponudbo (z dodanim stroškom za storitev), lahko povpraševanje oddate TUKAJ.


V kolikor letite v Hamilton, sta poleg Toronta, obiska zagotovo vredna tudi Algonquin Park (levo) ter Niagarski slapovi (desno)

Vstopni pogoji za Kanado so na voljo TUKAJ. Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah.

Primeri povratnih letov iz Stockholma v Kanado*:

Stockholm – Hamilton (15.9.2024 – 24.9.2024) – 176€

Stockholm – Hamilton (16.9.2024 – 20.9.2024) – 166€

Stockholm – Hamilton (27.9.2024 – 13.10.2024) – 175€

Stockholm – Hamilton (4.10.2024 – 22.10.2024) – 162€

Stockholm – Hamilton (7.10.2024 – 20.10.2024) – 167€

Stockholm – Hamilton (11.10.2024 – 20.10.2024) – 175€

Stockholm – Hamilton (14.10.2024 – 22.10.2024) – 176€

Primeri povratnih letov z bližnjih letališč do Stockholma*:

Reka (Krk) – Stockholm (13.9.2024 – 27.9.2024) – 130€

Benetke M. Polo – Stockholm (3.10.2024 – 24.10.2024) – 84€

Dunaj – Stockholm (6.10.2024 – 22.10.2024) – 76€

*Cene letalskih kart se lahko ob zasedbi najcenejših sedežev ali konca akcije dvignejo.

Proste nastanitve z možnostjo brezplačne odpovedi v Ontariu najdete TUKAJ. V iskalniku lahko spreminjate kraj (npr. Toronto, Hamilton), datum, število oseb, zajtrk …, lahko pa nam pošljite povpraševanje.

Najem avtomobila priporočamo pri ponudniku Billiger-Mietwagen (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini).

Ne morete potovati v zgornjih terminih? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan (teden) gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo.

Letalske karte si nujno kupite direktno na spletni strani letalske družbe (na SkyScanner izberete izmed ponudnikov na naslednji strani po kliku na ponudbo)! Če cena ni enaka zgoraj napisani, vseeno kliknite na povezavo do strani prevoznika, kjer vam bodo ponudili let po realni ceni (razen, če se je v tem času cena povečala).

Toronto je najbolj multikulturno mesto na svetu in zagotovo vredno obiska!

Priporočilo vsem tistim, ki boste v tem obdobju kupovali letalske karte: ob nakupu kart si dobro preberite vse pogoje letalskih družb. Če je le možnost si za odhod izberite bližnje letališče, letalsko karto pa kupite direktno preko spletne strani prevoznika.

Potovalne informacije:

VIZA je potrebna (ETA, več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (ugodni prevozi, na voljo koda 5€ ob prvi rezervaciji)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

ORGANIZACIJA POTOVANJA
CLIMATES TO TRAVEL 
(vremenska povprečja za cel svet, kdaj je najbolje potovati)
TRIPADVISOR (opis turističnih znamenitosti, hotelov in restavracij po celem svetu, z ocenami obiskovalcev)

NOČITVE:
SKYSCANNER HOTELS (primerjava cen različnih agencij)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije,v angleščini)
HOSTELWORLD (največja agencija za rezervacijo hostlov, v angleščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)
SKYSCANNER NAJEM VOZIL (primerjava agencij, v angleščini)
CAMPERVANS.CARRENTALS.CO.UK (najem avtodomov, v angleščini)

DRUGO:
SURFROAM (univerzalna SIM kartica za prenos podatkov po svetu že od 0,01€/MB)