Karibi: povratne karte na Bahame/Arubo iz Benetk že za 459€

by

Edit: dodali smo še ugodne lete na Bahame, kamor pa lahko poletite tudi že prej (ne samo first minute) – tudi že pred glavno poletno sezono.

25.4.2018: S prevoznikom Air Canada iz Benetk še vedno ugodno na Arubo! Povratne karte za first minute nakupe so na voljo že za 466€!

9.4.2018: Rajski karibski otok Aruba! Povratne vozovnice so s prevoznikom Air Canada (in partnerji) iz Benetk first minute terminih na voljo že za samo 466€! Najcenejše lete lahko kupite za potovanja v prvih mesecih leta 2019, akcija pa traja do razprodaje prostih mest.

Primer:

Benetke – George Town 459€

Benetke – Aruba 466€ 


Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani

Potovalne informacije:

VIZA ni potrebna (več TUKAJ)

PREVOZ DO LETALIŠČA / PARKIRANJE:
GoOpti (najbolj razširjeni kombi prevozi iz cele Slovenije, 5€ popusta, v slovenščini)
ParkVia (primerjava in rezervacija ugodnih parkirišč ob letališčih, v angleščini)

NOČITVE:
HOTELSCOMBINED (primerjava cen različnih agencij, v slovenščini)
BOOKING.COM (največja agencija za rezervacije, podroben opis namestitve, v slovenščini, 15€ popusta)
HOTELS.COM (druga največja agencija za rezervacije, v angleščini)
HOSTELSCLUB (rezervacija hostlov, v nemščini)
AIRBNB (najem zasebnih apartmajev, 31€ popusta)

NAJEM VOZILA:
BILLIGER-MIETWAGEN (po naših izkušnjah najbolj zanesljiv posrednik, najbolj podrobno napisani pogoji najema, možnost ugodnega pozavarovanja odbitne franšize, v nemščini)
RENTALCARS.COM (največji posrednik, v slovenščini)

28.7.2017: Rajski karibski destinaciji – Aruba ali St. Maarten! Povratne vozovnice so s prevoznikom KLM in partnerji iz Benetk na voljo že za samo 480€! Najcenejši lete lahko kupite za potovanja od septembra 2017 do pomladi leta 2018, akcija pa traja do 30.8. oziroma do razprodaje prostih mest.

Primera:

Benetke – Aruba 486€ 449€ 

Benetke – St. Maarten 472€ 447€ 

Benetke – St. Maarten 478€ 456€ (first minute)