Kirgizistan – “azijska Švica” z Dunaja/Münchna za samo 221€ (povratne)!!

by

18.7.2016: Cene za lete v Kirgizistan so se še nekoliko znižale!

13.7.2016: Ponovno poceni v Kirgizistan! Osrednjeazijska država, ki meji na Kitajsko, Rusijo, Uzbekistan in Tadžikistan se ponaša s slikovitimi gorami, jezeri in neskončnimi prostranstvi. Hkrati je tudi država, ki se nahaja dlje od morja, kot katerakoli druga država na svetu. Povratne vozovnice so z Dunaja na voljo že za samo 265€, iz Münchna pa za 291€. Nakup kart je možen do razprodaje prostih sedežev, po taki ceni pa lahko potujete od septembra do decembra 2016, po novem letu pa so karte nekaj 10€ dražje.

Primer:

Dunaj – Bishkek 265€ 224€

München – Bishek 291€ 221€

Ne morete potovati v zgornjem terminu? Nič hudega – to so le primeri, običajno so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih  – kliknite na povezavo zgoraj in poskusite spremenite datume na za vas ustreznejše in preverite ceno. Poskusite tudi spremeniti dan odhoda ali prihoda za kakšen dan gor ali dol in mogoče boste našli še ugodnejšo ponudbo. Če pri iskanju najnižjih cen potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko info@posvetu.si ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

Do letališč vas ob registraciji in rezervaciji preko te povezave za 5€ popusta ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.com. Najcenejše namestitve lahko poiščete na iskalniku Trivago. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

vie-fru-265

Poteklo:

11.5.2016: Ponovno lahko ugodno odletite v Kirgizistan! Povratne vozovnice so iz Münchna na voljo za samo 250€ v številnih junijskih terminih. Če bi se želeli vračati julija, je cena še vedno ugodnih 307€. Nakup kart po teh cenah je možen do razprodaje prostih mest. Prevoznik je Pegasus.

Primer:

München – Bishkek 251€

22.3.2016: Zanimiva destinacija po super cenah – Kirgizistan! Osrednjeazijska država, ki meji na Kitajsko, Rusijo, Uzbekistan in Tadžikistan se ponaša s slikovitimi gorami, jezeri in neskončnimi prostranstvi. Hkrati je tudi država, ki se nahaja dlje od morja, kot katerakoli druga država na svetu. Tja lahko odletite iz Münchna že za samo 277€, po ceni 295€ pa so na voljo tudi poletni leti (najkasnejši odhod 8.7.). Po podobnih cenah lahko v Osh ali Bishkek odletite tudi iz Milana ali z Dunaja. Karte so na voljo do razprodaje prostih mest, prevozniki pa so različni (S7, Aeroflot, Turkish…).

Primeri:

München – Osh 277€

München – Osh 295€

Milano – Bishkek 280€

Dunaj – Bishkek 316€

muc-osh-277