Kombinacija: Irska, Nova Fundlandija, Florida in Norveška z okoliških letališč že za samo 506€!

by

Zanimiva in zelo ugodna kombinacija potovanja: obiščite Irsko, Novo Fundlandijo (Kanada), Florido in Norveško na enem potovanju z odhodom iz Trevisa in povratkom na Dunaj! Kombinacija stane samo 506€, zajema večinoma prevoze z nizkocenovniki, zato check-in prtljaga ni všteta v ceno. Spodnje potovanje je narejeno za termin 28.4. – 23.5.2016, je pa podobne kombinacije možno narediti za mnogo drugih terminov.

Primer:

Treviso – Dublin 33€ 

Dublin – St. John’s 136€

St. John’s – Florida 126€

Miami – Oslo 178€

Oslo – Dunaj 33€

Zgornji termini niso edini, v katerih lahko potujete. Potovanje lahko na zgornjih povezavah priredite sami po svojih željah. Dodajate lahko tudi še dodatne destinacije. Zgornja kombinacija stane samo 506€!

Do okoliških letališč vas lahko ugodno pripelje družba GoOpti. Ugodne nočitve z 10% popustom rezervirajte preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate tudi na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

tsf-dub-33

dub-stjohn-136

yyt-mco-126

fll-osl-178 osl-vie-33