Poteklo! Kombinacija kart za Indonezijo (Java+Bali) s povratkom v Ljubljano že samo 422€!!

by

Odpotujte v Indonezijo po ugodni ceni! Kombinirani leti z odhodom iz Zagreba in povratkom z Balija so na voljo že za samo 357€, z dodatno karto za povratek v Ljubljano pa boste skupaj za vozovnice odšteli le 422€! Vozovnice do Indonezije so po taki ceni na voljo v sklopu nove akcije prevoznika Qatar Airways.

Za lažje načrtovanje vašega potovanja, smo za vas pred časom pripravili osnovni načrt 14-dnevnega potovanja od Jakarte do Balija, ki v grobem stane okoli 270€. Načrt se nahaja TUKAJ.

Zgornje povezave do letalskih kart niso edini možni termini po taki ceni. Za prilagajanje terminov po svojih željah odprite povezave in spremenite datume. Cene se sicer lahko spreminjajo, vendar vam bo z večkratnim poskušanjem uspelo najti nizke cene.

Ugodne nočitve na zgornjih destinacijah lahko z 10% popustom rezervirate preko spletne strani Hotels.com oz. preko agencij Expedia ali Booking.comPregled ponudb namestitev večine agencij si lahko ogledate na iskalniku Trivago.si. Za hostle priporočamo spletno stran Hostelworld ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve). Za najem vozila priporočamo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen

Poteklo:

Vozovnice do Indonezije so po taki ceni na voljo v sklopu nove akcije prevoznika Qatar Airways.

Zagreb – Jakarta / Denpasar – Zürich 357€

Zürich – Ljubljana 65€

Po nekoliko višji ceni je možen tudi povratek v Zagreb: Zürich – Zagreb 106€.

zag-cgk-dps-zrh

zrh-lju-65