Kombinacija letalskih kart: Rusija, Kitajska, Filipini in Tajska na enem potovanju za samo 697€!!

by

Ugodna kombinacija letalskih kart za raziskovanje Rusije in Azije! Obiščite Moskvo, Sankt Petersburg, Peking, Filipine in Tajsko na enem potovanju – za samo 697€! Spodnji primer je narejen za termin 13.4. – 17.5.2016, lahko pa ga prilagodite svojim željam, saj je za večino letov na voljo več terminov po takih cenah. Nakup kart morate opraviti posamično za vsak let posebej, cene pa so na voljo do razprodaje najcenejših sedežev.

Primer:

Budimpešta – Moskva 62€

Moskva – Sankt Petersburg 22€

Sankt Petersburg – Peking 188€

Peking – Manila 101€

Manila – Phuket 67€

Bangkok – Zagreb 257€

Skupaj vas letalske karte za tako potovanje (13.4.-17.5.2016) stanejo samo 697€!

Pred potovanjem si morate za Rusijo in Kitajsko urediti turistične vize. S Phuketa do Bangkoka je možno ubrati pot po zraku ali po kopnem, lahko pa že iz Manile odletite direktno v Bangkok. Nekateri prevozniki (nizkocenovniki) v ceni ne vključujejo check-in prtljage. Potovanje si lahko skrajšate, saj je podobnih cen za lete na voljo še veliko – lahko pa tudi kakšno destinacijo spustite.

Do okoliških letališč vas lahko ugodno pripelje družba  GoOpti. Ugodne nočitve na vaši destinaciji si lahko rezervirate preko spletnih strani Hotels.com (z 10% popustom!)Expedia ali Booking.com ali pa si najamete privatne sobe preko storitev AirBnB (s popustom v višini 19€ ob prvi uporabi storitve).  Za najem vozil svetujemo po naših izkušnjah najugodnejšo agencijo Billiger-Mietwagen.

bud-vko-62vko-led-22led-pek-188 pek-mnl-101mnl-hkt-67bkk-zag-257